-
Oudere nieuwsberichten

Huis aan een splitsing
Binnenstebuiten, het huis in de kunst
geplaatst op 08 February 2020

Bij CBK Zeeland in Middelburg is ter gelegenheid van de Kinderkunstweek een expositie te zien met werk van zeventien Zeeuwse kunstenaars, die allemaal iets hebben met het thema 'huis'. Onder hen Adri Geelhoed, van wie een landschap te zien is met daarin uiteraard een huis. John K├Ârmeling, de maker van het draaiende huis op een rotonde in Tilburg, is gevraagd speciaal voor de gelegenheid een werk te maken.
Te zien van 1 maart t/m 17 april bij het CBK, Balans 17 in Middelburg.
 

Landschappen in De Vleeshal
Landschappen in De Vleeshal
geplaatst op 18 December 2019

Adri Geelhoed exposeert met de Zeeuwse Kunstkring in De Vleeshal in Middelburg. De winterexpo loopt van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 en is dagelijks (uitgezonderd Eerste kerstdag en Nieuwjaar) te bezichtigen van 12-17 u. Het thema van de expositie is 'Vrijheid is kleur'. De Zeeuwse landschappen die Adri Geelhoed toont zijn meer dan voorheen uitgezoomd; er is een grotere rol voor lucht en wolken.
 

Grote of Maria Magdalenakerk Goes
Expositie De stilte
geplaatst op 21 August 2018

In de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes is van 8 t/m 15 september een groeptentoonstelling te zien, getiteld 'De stilte'. Els van Baarle toont textiele werken, Adri Geelhoed laat de complete Hedwige-cyclus zien, Leendert Houtekamer toont realistische portretten in gips, Jan Kettelerij enkele monumenten en veel sculpturen, Glenn Priester maakt voor de gelegenheid een installatie en Arjen Pouwer laat keramiek zien. De expositie is dagelijks (uitgezonderd zondag) gratis te bezoeken van 13-17 uur, zaterdag 8 september (Open Monumentendag) al vanaf tien uur.
 

Landschappen van Adri Geelhoed op de muren van De Kraayert
geplaatst op 08 June 2016

In zorgcentrum De Kraayert in Lewedorp (Zld) zijn in het voorjaar van 2016 zes wandvullende reproducties van Zeeuwse landschappen van Adri Geelhoed aangebracht. Een laatste reproductie komt nog in een vergaderzaal.